5 Ocak 2009

Şuur ve Küfür

Kaç gündür, Gazze’de yaşanan korkunç olaylarla ilgili ne yapabileceğimi, bu meseleyle ilgili ne yazabileceğimi düşünüp duruyorum. Sıradan bir birey olarak elimden hiçbir şey gelmiyor. Dua mı? Yardım göndermek mi? Siyonist Yahudi sermayesini boykot mu? Bunları elimden geldiğince elbette yapıyorum. Ve fakat yetmiyor. Çaresizlikten ağzıma hakaretler, küfürler, isyanlar, lanetler doluyor. O kadar…



O küfürleri, hakaretleri, lanetleri burada yazamıyorum. İşte şuur ve küfür ikilemi burada elimi kolumu bağlıyor. Ancak benim birey olarak şuurum veya diğer Müslümanların bir kısmının şuuru nedense bir araya gelemiyor. İşin en acı ve dayanılmaz yanı ise bireylerin şuuru, Müslümanların devletlerine, devlet yönetimlerine, devlet irade ve kararlarına yansımıyor. Müslüman devletlerde gözlenen küfürden başka bir şey değil. “Zulmün karşısında susan dilsiz şeytandır.” sözlerinde anlamını bulan büyük bir tehdidin muhatabı olan Müslüman devletlerin yöneticileri dilsiz şeytan sıfatından başka bir sıfatı hak edemiyorlar diye düşünüyorum. Bu onların küfrü değildir de nedir? Türkiye’den ve İran’dan yükselen resmi tepkiler nedense diğer Müslüman ülkelerde, özellikle Araplarda derin bir sessizlik halini alıyor. Tuhaf bir şekilde Yahudi’nin bin bir oyunu ile İsrail’e gebe kalmanın sonucu olarak batı ülkeleri ise neredeyse bu katliamı onaylıyor, destekliyor, alkışlıyor, daha da ileri giderek sadistçe bir tatmin bile yaşıyor.



Siyonist Yahudi İsrail’in zulmü karşısında dünyanın derin suskunluğu, alçakça bir işbirliğinden başka bir şeye işaret değil! Dünyanın neredeyse tamamının, İsrail’in satın aldığı orospuları olarak ortada sırıtması ve bu alçaklığı gönüllü olarak kabullenişleri beni delirtiyor.



Kuduz köpekler ve kudurmuş domuzlar gibi saldırıyor pislikler. Kadın-erkek, çocuk-yaşlı, sivil-silahlı demeden öldürüyorlar. Cami, okul, hastane, ambulans demeden vuruyorlar. Kimyasal silah, misket bombaları kullanıyorlar. Sığınakları yıkıyorlar. Sivillere yardım ulaşmasını engelliyorlar. Bunu yapan pislik Yahudiler her ne hikmetse “Pis Yahudi” sıfatından da kurtulmak istiyorlar. Bu sıfat ne yazık ki, sizi anlatmaya yetmiyor bile.



Şuur ve küfür… ve zulüm! Müslümanların tamamı belli bir şuur düzeyine ulaşana kadar Yahudi zulmünün devam edeceği bariz olarak belli… Ancak bu durum çok fazla süremez. İki kere rezilce cezalandırılacakları ve bunun ilkinin gerçekleştiği Kur’an-ı Kerim’de açıkça belirtilen Yahudilerin ikinci ve en büyük cezaya çarptırılacakları zaman inşallah çok yakındır.



Evet, onları Nuh’un soyundan gelen bir kavim tarihin şahit olacağı en büyük ve önlenemez cezasıyla cezalandıracak. Tarih tekerrürden ibarettir.



Bugün ağzıma küfürler doluyor. Söyleyemiyor ve yazamıyorum. Yarın inşallah, Nuh’un torunlarından biri olarak, şarjörüme mermi doldururum. Mermim bitince sapanımla taş atarım. O günler gelene kadar dua etmeye devam…



Süleyman S. Aras
Bu yazıyı paylaş:

7 yorum:

  1. >Yahudilerki yerleştikleri tüm milletlerden; rezillikleri, pislikleri ve zalimlikleri nedeniyle dışlandılar, sınır dışı edildiler. Bir tek Osmanlı kucak açtı ama onlarda hoşgörülerinin ve insan sevgilerinin kurbanı oldu. Elbette olması gerekenler oluyor. İsrailoğullarının zalimlerinin cezasını bulacağı asırlar öncesinden haber verilmiş. Şuan İsrail'e hiç bir ülke karşı çıkamaz sadece izlerler çünkü hepsi İsrail'in köpeği olmuş durumda. Mısır ve Arabistan gibi müslüman ülkesi zannedilen ülkeler bile Filistin'in kapılarını tutuyor dışarı çıkamasınlar da İsrail onları bir güzel yok etsin diye!! (halkını tenzih ederim o ülkelerin yöneticilerinin çoğu kafirdir)Allah hepimize sabır ve farkındalık versin, tüm müslüman alemini bu siyonist pisliklerden kurtarsın inşallah.

    YanıtlaSil
  2. >Aklıma ve ağzıma o kadar çok küfürler geliyor ki zor tutuyorum kendimi. Onların helak olacağı kesindir, inşallah bu bizlerin elinden olur...

    YanıtlaSil
  3. >> Çilekli Hanım,> Recep Hilmi Bey,Duyarlılık ve dualarınız için Allah razı olsun. Filistin yalnız hissettikçe Siyonist Yahudiler iyice kuduruyor. Hiç değilse -şimdilik- dualarımızla manevi olarak yanlarındayız. Cesur bir devlet iradesi olursa silahlarımızı alıp koşarız da. Onu da yaparız inşaallah...

    YanıtlaSil
  4. >Er ya da geç bu azgın köpekler yere batacaklar..O günün umuduyla yaşıyoruz..

    YanıtlaSil
  5. >> ilham perisi, teşekkürler.Umudunuzun yeşerdiği günleri görmeniz dileğiyle...

    YanıtlaSil
  6. >Ağızıma küfür yakıştıramıyorum. Fakat hayretler içindeyim gök titremiyor mu? Bana şu düşünce teselli veriyor cehennem de hak edilmelidir. Silahsız olsada insanların öldürülmeleri çok acı savaş değil bu içindeki insansızlığın ortaya çıkması. Küçücük çocuk zaten melek gibi fakat hepimiz sınavımızı veriyoruz.

    YanıtlaSil
  7. >> Yaren, merhaba.Üstad diyor ki: "Cennet ucuz değil, cehennem dahi lüzumsuz değil." Bir nevi bu cümlenin tercümesi olan yorumunuz için teşekkürler...

    YanıtlaSil

1- İsminizi (en azından bir rumuz) lütfen yazınız!
2- "Susma hakkı"nı kullanma. Susma! Hakkını kullan...
3- Senin sevdiğin kişi ve değerlere eleştirel yaklaşmış olabilirim. Bunun için hakaret ve küfür içerikli yoruma gerek yok, sen de eleştir.
4- Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmaz/yayınlanmaz.