21 Aralık 2011

Aram Ateşyan Ne Diyor Hasip Kaplan Ne Diyor?

Bildiğin Ermeni Aram Ateşyan: “Kardeşlik çorbamızın tadını kaçırmayın.”

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerine az bir süre kala, Sarkozy’nin iç politika malzemesi yapmak istediği sözde soykırım yalanına en anlamlı cevabı, Türkiye Ermeni Patrikliği yaptığı yazılı açıklamayla verdi. Türkiye Ermeni Patrikliği adına Aram Ateşyan şöyle dedi:

“Bu ülkenin çocukları bunları hak etmiyor. Geçen hafta Müslüman komşularımızın aşuresini paylaştık. Gelecek hafta Ermeniler aşure pişirecek, komşusundan gelen kabı dolduracak ve o berekete ortak olacak. O kap çok narin ve çok değerli; ona hep birlikte sahip çıkmamız, onu kırmamak için özen göstermemiz gerekiyor. Oysa -maalesef- uluslararası camia, bazen bu gerçeğe aldırış etmiyor. Yurt dışında birbiri ardına gelen bu tür gelişmeler tatsız bir kavgadan besleniyor. Hepimiz biliyoruz ki bu kavga ebediyete kadar süremez, sürmemeli. Bu kavgayı komşular bitirmeli, başkaları değil...”

Kripto Ermeni Hasip Kaplan: “1915’te Ermenilere karşı tarihin en büyük katliamı yapıldı.”

Sözde soykırım iddialarına destek ise olağan hainlerden, içimizdeki haramzâdelerden, meclisteki teröristlerden, sütü ve kanı bozuklardan biri olan Kripto Ermeni Hasip Kaplan’dan geldi. Kaplan şöyle dedi:

“Osmanlı döneminde, 1915'te Ermenilere karşı tarihin en büyük katliamı yapıldı. Bu tarihi gerçek yok sayılamaz, üstü örtülemez. Belgeler ortadadır. Elbette tarihçiler, bilim insanları bunları araştırmalıdır.”

İki açıklama da ortada... Benim, boşuna yorum yapmama gerek yok. Değerlendirmesi kamuoyuna kalmış...

Bu arada, -unutmadan- Türkiye'de 500.000 (beş yüz bin) civarında Kripto Ermeni olduğu iddia ediliyor. Şimdi BDP-PKK-KCK ekseninin çekirdek kadrosunun yüzde kaçı Ermeni, siz hesaplayın!

Süleyman Aras
Bu yazıyı paylaş:

3 yorum:

  1. ben kabul ediyom bende ono arkadayım

    YanıtlaSil
  2. Sayın okur,
     
    Bir şeyi kabul ettiğinizi anladık ama ne olduğunu, bir de "bende ono arkadayım" ifadenizi bir türlü anlayamadık. Bu sayfayı yeniden ziyaret ettiğinizde kendinizi ve düşüncenizi daha açık ve anlaşılır ifade eder misiniz?

    YanıtlaSil
  3. Siteniz hakkında yorumlarım :)...

    Sitenizde bazı konulardan faydalandım. Çok teşekkürler....

    YanıtlaSil

1- İsminizi (en azından bir rumuz) lütfen yazınız!
2- "Susma hakkı"nı kullanma. Susma! Hakkını kullan...
3- Senin sevdiğin kişi ve değerlere eleştirel yaklaşmış olabilirim. Bunun için hakaret ve küfür içerikli yoruma gerek yok, sen de eleştir.
4- Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmaz/yayınlanmaz.