28 Haziran 2011

Gariplikler Pusulası

            12 Haziran seçimlerinden dolayı siyasete bulaşıp yorulduğumuz -aslında kirlendiğimiz- ve uzun bir soluklanmaya ihtiyaç duyduğumuz günlerin ardından, bir kitap tanıtımıyla ‘Bismillah…’ diyerek yeniden huzurlarınızdayız.


 


Değerli dostum Ahmet Ay, ilk kitabı “Şeytanla Satranç”tan sonra ikinci kitabı “Gariplikler Pusulası” ile okurlarına yeniden ‘merhaba’ diyor. Ahmet kardeşime başarılar dileyerek sizi, kitabın tanıtım yazısıyla baş başa bırakıyorum:


 


‘Bu romanın kahramanı da, tıpkı sizler gibi, kendi serüvenini yaşıyor. Kendi ruhunu, kendi ömür seferinde keşfe çıkıyor. Fakat onun hali bir garip... Kavgası, öfkesi, sevmesi, özlemesi bir garip... Ve her nedense, tüm gariplikler de gelip onu buluyor.


 


Bu yönüyle o, varlığını, “gariplikleri gösterir bir pusula” şeklinde tarif ediyor. Aşka, entrikaya, hakikate, varlığa ve insana dair her ne varsa... Onlardaki gariplikleri bulup çıkaran bir pusula... Unutmayalım, her hayat bir serüvendir. Ve her serüven; sürprizlere, aşklara, uyanışlara ve sıra dışılıklara gebedir...’


 


Gariplikler Pusulası” kitabını incelemek ve satın almak için lütfen tıklayınız.


 


 Süleyman S. Aras             

Bu yazıyı paylaş:

2 yorum:

  1. Teşekkürler Süleyman ağabey, darısı başına diyorum. Tez zamanda inşallah. :)

    YanıtlaSil
  2. @Ahmet kardeşim, yorumunu geç farkettim. Allah razı olsun duan için. "Nasip" diyelim. :)

    YanıtlaSil

1- İsminizi (en azından bir rumuz) lütfen yazınız!
2- "Susma hakkı"nı kullanma. Susma! Hakkını kullan...
3- Senin sevdiğin kişi ve değerlere eleştirel yaklaşmış olabilirim. Bunun için hakaret ve küfür içerikli yoruma gerek yok, sen de eleştir.
4- Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmaz/yayınlanmaz.