18 Mayıs 2011

MHP'de Kaseti Olmayan?


Bu gidişle MHP'de kaseti olmayan kalmayacak. Daha önce dört kişi iğrenç görüntülerle dolu kasetleri ortaya çıkınca istifa etmişti. İlk önce Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu; onları müteakiben Bülent Didinmez ve İhsan Barutçu... Şimdi altı ismin daha kaseti olduğuna dair iddialar var. O isimler: Mehmet Ekici, Osman Çakır, Mustafa Cihan Paçacı, Mehmet Taytak, Ümit Şafak ve Ahmet Deniz Bölükbaşı...


 


Bu isimler sıradan kişiler değil! MHP'nin genel başkan yardımcıları, danışmanları, genel sekreterleri. Yöneticileri yani! Şu anda toplam on kişiden bahsediyoruz. Ya MHP kuşatılmış durumda ya da zaten böyle bir parti.


 


MHP kuşatılmışsa Devlet Bahçeli tarafından kuşatılmıştır. Çünkü MHP'nin zirvesine çıkan bu isimleri oraya kadar ben taşımadım. MHP zaten böyle bir partiyse vay geldi o kadar insanın başına; milliyetçi-mukaddesatçı bir partiye mensup olduğunu zanneden onca insanın başına.


 


"Özel hayat" itirazı geliştiren insanları da anlamıyorum. Böyle "özel hayat" olmaz. Hayat bu kadar "özel" olamaz.


 


Süleyman S. Aras

Bu yazıyı paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

1- İsminizi (en azından bir rumuz) lütfen yazınız!
2- "Susma hakkı"nı kullanma. Susma! Hakkını kullan...
3- Senin sevdiğin kişi ve değerlere eleştirel yaklaşmış olabilirim. Bunun için hakaret ve küfür içerikli yoruma gerek yok, sen de eleştir.
4- Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmaz/yayınlanmaz.