29 Nisan 2011

CHP'nin Çılgın Projesi


Ak Parti ve Erdoğan'ın "çılgın projesi" Kanalİstanbul'a karşı, CHP'nin Tünelİstanbul Projesi... Zaman gazetesinden Dağıstan Çetinkaya iyi görmüş. Teşekkürlerimizle paylaşıyoruz. [www.zaman.com.tr]


 


Süleyman S. Aras

Bu yazıyı paylaş:

5 yorum:

  1. taklidin taklidi, 3.baskı fikre çılgın proje diyebilen zavallı bir zihniyetten beklenebilecek kapasitede, gerzekçe bir espri anlayışı ile çizilmiş amaçsız çizgi yığını diyorum buna. Karikatür bile diyemem yapılan o hicivli sanata gölge düşer böyle bir mantıkla. 

    YanıtlaSil
  2. Süleyman S. Aras7 Mayıs 2011 13:15

    @misafir, bir an için size hak verelim ve yorumunuzdaki üslup ve ona bağlanabilecek zihniyetinizle sizi baş başa bırakalım…

    YanıtlaSil
  3. madem 3. baskı bir projeydii bu zamana kadarr kimse yapmaya tenezzül etmedi zavallı zihniyet sizin bu gelişmelerden rahatsızlık duymanızdır .

    YanıtlaSil
  4. madem böylesine parlak bir fikir gelmiş, ben de katkıda bulunmak isterim: MEZARİSTANBUL
    nedir MEZAR İSTANBUL? pensilvanyadan bakırköye kadar çekilecek okyanus aşırı (tek yönlü) deniz altı tüneliyle bazı örümcek zihniyetleri endirek hatla cehennemlerine yolluyoruz, ardından sizin gibi kendi gölgesinden korkan, bütün ahlaksızlıkları bünyesinde barındırıp hala allahın adını ağzına alabilen [editör: yorumunuzun bu kısmı, iki ayaklı herhengi bir canlının üslup ve değerleriyle örtüşmediği için sansürlenmiştir, diğer hakaretleriniz sineye çekildi, rahatlayabilirsiniz] varlıkların da peşisıra aynı çukura girmesini umuyoruz. (Hedef 2023 falan diil, net tarih veriyorum 30 ağustos 2011) 

    YanıtlaSil
  5. @adsız (sanırım asıl siz gölgenizden bile korktuğunuz için adınızı yazamadınız),
     
    Önce hakaret etmeden yorum yazmayı öğreneceksiniz, sonra bizi eleştirme hakkına sahip olursunuz. Yorumlarınızdaki çaresizlikten kaynaklanan bu kin, nefret, öfke, ayrımcılık, düşmanlık vs. size hiçbir şey kazandırmayacak. Her geçen gün bir şeyler kaybediyorsunuz. Yazık, sinirleriniz yıpranıyor!

    YanıtlaSil

1- İsminizi (en azından bir rumuz) lütfen yazınız!
2- "Susma hakkı"nı kullanma. Susma! Hakkını kullan...
3- Senin sevdiğin kişi ve değerlere eleştirel yaklaşmış olabilirim. Bunun için hakaret ve küfür içerikli yoruma gerek yok, sen de eleştir.
4- Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmaz/yayınlanmaz.