26 Mart 2011

“Yeni” Eski Kafa!

Çöl ve GülBlogumuzu Blogger’dan WordPress’e yeni taşıdık; kendi alan adımız (http://eskikafa.org) üzerinden yayın yapmaya başladık. Artık yenilenme zamanı diyerek Stripey temayı kendimize göre düzenledik.


 


Temanın düzenlemesi, Türkçeleştirilmesi tarafımızdan yapıldı. Şimdilik birkaç düzenlemeye daha ihtiyaç duyduğunu hemen belirteyim. Çalışmaya devam ediyoruz.


 


Yakından takip edenler, Eski Kafa!’da kişisel yazıların yayınlandığını biliyorlar. Blogumuzda yeni dönemde de ağırlıklı olarak “kişisel” yazılar yer alacak. Ancak yenilenme süreciyle birlikte üç yeni kategori ekliyoruz blogumuza. Bunlar: Köşe Vuruşu (beğendiğimiz ve cuk oturduğunu düşündüğümüz köşe yazıları), Alıntı (diğer bloglar, siteler, gazeteler, dergiler, kitaplar başta olmak üzere farklı kaynaklardan ilginç ve yararlı bulduğumuz paylaşımlar) ve Karikatür kategorilerinden oluşacaktır. Kaynakları belirtmeyi ihmal etmeyeceğiz elbette…


 


“Yeni” Eski Kafa! ile ilgili teşekkürler:


 


WordPress kurulumu, database oluşturulması ve blogun yönlendirmelerinin yapılması ile ilgili arkadaşımız Gökhan Koç’a, domain ve hosting çözümleri için Çetin Erden’e teşekkür ediyorum.


 


Süleyman S. Aras

Bu yazıyı paylaş:

3 yorum:

  1. Yeni yerin(adresin) hayırlı olsun Sayın  Eski kafa

    YanıtlaSil
  2. Süleyman S. Aras28 Mart 2011 08:57

    ITTILA, çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

1- İsminizi (en azından bir rumuz) lütfen yazınız!
2- "Susma hakkı"nı kullanma. Susma! Hakkını kullan...
3- Senin sevdiğin kişi ve değerlere eleştirel yaklaşmış olabilirim. Bunun için hakaret ve küfür içerikli yoruma gerek yok, sen de eleştir.
4- Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmaz/yayınlanmaz.