3 Temmuz 2009

Yaz Geldi Medya ve Ünlüler Koalisyonu Kudurdu

Dünya genelindeki ahlakî deformasyonun en büyük sorumlusu olan ünlüler ve onlara çanak tutan malum medya, bu yaz da aşina olduğumuz şeytansı ittifaklarıyla bin bir rezaletlerini sergilemeye başladı.

Zaten yoldan çıkmanın, hayvanlaşmanın hatta şeytanlaşmanın ete-kemiğe-vücuda bürünmüş hali olan çoğu ünlü yaz-kış farkı gözetmeksizin aynı kudurganlığı sürekli sergiliyor. Ancak yaz gelince iş iyice çığırından çıkıyor.

Kamerasını ve fotoğraf makinesini alan Türkiye’nin açık kerhanelerinin yolunu tutuyor: Bodrum, Marmaris, Türkbükü, Antalya, Kıbrıs…

Üstsüz güneşlenenler, tangasıyla yakalananlar, bir gecede 3-5 kişiyle aşk(!) yaşayanlar, aldatanlar, çapkınlık yapanlar, onları görüntüleyip fotoğraflayıp evlerimize kadar sokarak midemizi bulandıranlar… Genci de aynı, kartı da… “Allah, kitap” diyeni de aynı, ateist olanı da… Erkeği de aynı kadını da…

Her gün onlarca rezalet yansıyor gazetelere, ekranlara ve internete. Son olarak dün akşam, Mehmet Ali Erbil’in, Fatih Ürek’in kucağına oturmasıyla rezalet İbo Show’da resmen zirve yaptı. İnanın izlemediğim için kendimi bahtiyar görüyorum. Ancak internet yoluyla haberdar olduğum için de bedbaht hissettim.

Bugüne kadar utananını, yüzü kızaranını, pişmanlık duyanını gören var mı? Yoksa bunlar insan değil mi?

Pislikler! Hayat süren leşler… diyebilir miyiz? Ben dedim bile.

Süleyman S. Aras
Bu yazıyı paylaş:

2 yorum:

  1. Cidden ağır yazmışsınız ama ağırlığı gerçekliğinden kaynaklanıyor...Utanma duygusu insandan bir defa gittiyse geri dönüşü pek mümkün olmuyor..Ve işin acı tarafı artık yapılan her rezalet gayet normal gelmeye başlıyor..Allah insanlara akıllarını iyi kullanmayı nasip etsin ve Allah korkusundan uzaklaştırmasın inaşaallah..
    Aklınıza,bakışınıza ve kaleminize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. > devenin_bale_papucu, hoş geldiniz. Evet, ağır yazdığımın farkındayım ve bilerek yaptım bunu. Genelde sakin biri olmama rağmen, dünya yangın yerine dönmüşken insanın sakin olması her zaman mümkün olmuyor.

    YanıtlaSil

1- İsminizi (en azından bir rumuz) lütfen yazınız!
2- "Susma hakkı"nı kullanma. Susma! Hakkını kullan...
3- Senin sevdiğin kişi ve değerlere eleştirel yaklaşmış olabilirim. Bunun için hakaret ve küfür içerikli yoruma gerek yok, sen de eleştir.
4- Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmaz/yayınlanmaz.