17 Temmuz 2008

Yeni Bir Topluluk Blogu

Okumadan Önce [Edit]


 

Bu yazıyı silmeye kıyamadım. Dolayısıyla açıklamayı, yazıyı silmeksizin yapıyorum: Birkaç arkadaşla birlikte, bir topluluk blogu oluşturma hevesiyle yola çıkmamıza rağmen farklı yoğunluklar sebebiyle bloga yazı ekleyip yeterince güncelleyemedik. Güncellenmemiş bir topluluk blogu da işlevsel olmayacağı için kapatma kararı aldık. Duyurulur...

 

===========

 

Bugün burada siz değerli blog yazarlarına, okurlarına ve interneti takip eden diğer okurlara (onların da iyi bir blog okuru olmasını dileyerek) bir tanıtım yazısı yazacağım. Mesele başlıktan anlaşılmış olsa da bir iki noktaya değinmekte fayda var.


Uzun zamandır takip ettiğim ve beğenerek okuduğum birkaç topluluk blogu var. Güzel bilgiler paylaşılıyor bu tür bloglarda. Kimi topluluk blogunun okuruyla kurduğu iletişim ise mükemmel. Bunun yanında geyik muhabbetinin döndüğü topluluk blogları da var. İşin aslını isterseniz bazen onlara da göz atıyorum. İçinde bulunduğumuz stresli ortamdan birazcık olsun uzaklaşmamıza yardımcı oluyorlar.


Hepsi olur da hakaretin, küfürün, yalan ve iftiranın, sıra dışı olma adına bin bir rezilliğin olduğu bloglar olmaz mı? Denk geldiğimde bir daha açmamak üzere sayfalarını kapatıyorum.


Özellikle beğenerek takip ettiğim opluluk blogları arasında devam eden seyahatimin bana verdiği fikirle şimdi biz de birkaç genç arkadaş ile bir topluluk blogu oluşturduk. Blogumuzun ismi: Kalemşörler Blog. Sloganımız: “Tek silahımız kalemimizdir ve umulur ki o öldürmez; diriltir...” Evet, bizim topluluk blogumuz bu slogan etrafında yavaş yavaş şekillenecektir.


Kalemşörler Blog olarak daha yeniyiz. Yayın hayatına bugün (17.07.2008) başladık. Henüz temamız ile ilgili bile karar vermiş değiliz. Blogger üzerinde ve Blogger’ın klasik temalarından birini seçerek yayın yapıyoruz. Zamanla üç sütunlu ve işlevsel bir tema ile görsel olarak da güzel bir blog oluşturmaya çalışacağız.


Bu işlerde uzman arkadaşlarımızın önerilerine açık olduğumuzu ve okurlarımızın önerilerini beklediğimizi belirterek bugünkü yazımızı bitirelim.


Süleyman S. Aras
Bu yazıyı paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

1- İsminizi (en azından bir rumuz) lütfen yazınız!
2- "Susma hakkı"nı kullanma. Susma! Hakkını kullan...
3- Senin sevdiğin kişi ve değerlere eleştirel yaklaşmış olabilirim. Bunun için hakaret ve küfür içerikli yoruma gerek yok, sen de eleştir.
4- Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmaz/yayınlanmaz.