22 Ağustos 2011

Edip Yüksel Dönmüş!

İlk medyatik sapıklarımızdan (din sapığı), aynı zamanda 19 safsatasının mucidi olan Edip Yüksel Amerika’dan dönmüş. Ayağının tozuyla Taraf gazetesine verdiği röportaja bakılırsa (gevelediklerinden anlaşılıyor) sapıklık üzerine master çalışmasını tamamladığı ve ABD’den son diplomasını aldığı belli!

 

Bizim malum medya da ne yapsın; çakma tasavvufçu Yaşar Nuri Öztürk ile sapık sosyolog Zekeriya Beyaz sıfırı tüketince ve halkımızın dini anlayışı üzerinde yıkıcı etki gösteremeyince bu iş için ivedilikle yeni isimler bulmak gerekiyordu.

 

Derken, yenisine gerek kalmadan eskisi ve gediklisi, nadasa yatmışı ve dinlenmişi, bir kuşak tarafından yeni yeni tanınacak olanı ABD’den döndü. Hem öyle hem böyle! Döndü ve imdada yetişti...

 

Malum medyamız için aranan kan bulundu. Edip Yüksel, bizi bir süre rahatsız edecek gibi. Haydi hayırlısı...

 

Süleyman S. Aras

Bu yazıyı paylaş:

3 yorum:

  1. Kusura bakmayın ama resmen saçmalamışsınız. Edip YUKSEL'in dünya ve Amerika'daki olumlu etkisinden haberdar olsaydınız böylesine saçlamazdınız. Biraz insaf diyelim sadece. En azından Ruşen Çakır'ın Vatan gaztesindeki Edip Yuksel ile ilgili yazısını okusaydınız bari

    YanıtlaSil
  2. Mürit (Ali Kemal) konuştu, ben susayım. 'Biraz insaf diyelim sadece' diyene bakın. Ayrıca, Edip Yüksel, dünyadaki altı küsur milyar insanı saçma bir İslâmi anlayışla etkilese ne olur? Yani dünyanın tamamı sapık Müslüman olacağına hiç olmasın; kıyamet kopsun daha iyi. Biz kelle saymayız (nicelik), nitelik ararız. Eski Kafa! olmamız da bundan ileri gelmektedir. 'Siz önce Taraf'taki röportajı okuyun' diyeceğim; ama kaçırmamışsınızdır zaten!

    YanıtlaSil
  3. Ayrıca; Ruşen Çakır kim ki, bana referans olabilsin.

    YanıtlaSil

1- İsminizi (en azından bir rumuz) lütfen yazınız!
2- "Susma hakkı"nı kullanma. Susma! Hakkını kullan...
3- Senin sevdiğin kişi ve değerlere eleştirel yaklaşmış olabilirim. Bunun için hakaret ve küfür içerikli yoruma gerek yok, sen de eleştir.
4- Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmaz/yayınlanmaz.