27 Temmuz 2009

Sihirli Dizeler Bloxoo’da Günün Blogu Olmuş

Türk Bloggerların ve bloglarının en büyük sanal buluşma adreslerinden birisi olan Bloxoo (önceki adıyla Blograzzi) her gün üye bloglardan birisini günün blogu olarak seçiyor.



Bizim de hem Eski Kafa! adlı bu blogumuz hem de Sihirli Dizeler adlı şiir blogumuz Bloxoo’da kayıtlı bloglar arasında.



Neyse, uzun lafın kısası; dün hiç internete girmemiş biri olarak bu sabah e-posta adresime girip epey bir e-postayla karşılaşınca sıra dışı bir durum olduğunu anladım. Çünkü e-postaların çoğu Bloxoo’dan geliyordu ve Sihirli Dizeler için bırakılan tebrik yorumlarını bildiriyordu. Bloxoo’ya girince dün (26 Temmuz 2009 Pazar) Sihirli Dizeler’in Bloxoo’da günün blogu olduğunu öğrendim. Bir gün gecikmeli olarak sevindim biraz.



Bu gelişme Sihirli Dizeler için iyi oldu…



Ne diyelim; darısı Eski Kafa!’nın başına.


 


Ek [28.11.2011]: Ölümlülük, internet siteleri için de geçerli; Blograzzi adıyla yola çıktıktan sonra Bloxoo adını alan ve Türkiye'deki blogcuların bir kısmının buluşma ortamı olan internet platformu, kendi açıklamalarına göre 'mikro blog sitelerinin revaçta olması dolayısıyla' kapatıldı yani öldü!


 



Süleyman S. Aras


 

Bu yazıyı paylaş:

4 yorum:

1- İsminizi (en azından bir rumuz) lütfen yazınız!
2- "Susma hakkı"nı kullanma. Susma! Hakkını kullan...
3- Senin sevdiğin kişi ve değerlere eleştirel yaklaşmış olabilirim. Bunun için hakaret ve küfür içerikli yoruma gerek yok, sen de eleştir.
4- Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmaz/yayınlanmaz.