18 Haziran 2009

Asıl Kayıp Halka Sizsiniz

Gün geçmiyor ki gazetelerde, radyolarda, televizyonlarda ve internet sitelerinde evrim teorisiyle ilgili müjdeli(!) bir haberle karşılaşmayalım. Mal bulmuş mağribi gibi atlayan atlayana... Darwin’den yeni bir vahiy gelmiş gibi… Tövbe! Tövbe!



Neresinden bakarsanız bakın, üzerinden şüphe, delillerinden ise şaibe eksik olmayan bu teorinin, kesin, bilimsel bir bilgi olduğuna dair ısrarlı ve inatçı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Etsin de nereye kadar?



Bu teoriye inananların büyük bir çoğunluğunun bile kafasında biriken onca soruya rağmen böyle azimle çalışmalarına bir türlü anlam veremiyorum. Evrimin kayıp halkası (halkaları) gibi uyduruk bir arayışın boğazlarına nasıl bir ukde düğümlediğini az çok tahmin ediyorum. Sırf bu ukdeden kurtulup ateist bir tatmin yaşamak için insan kafatası ile maymun kafatasını Japon yapıştırıcı ile yapıştırıp (burada gülünür) “kayıp halkayı bulduk” diyenlerin yalanının ortaya çıkışı bile evrimcileri kesmemiş olacak ki, şimdi de dinozorlardan kuşlara geçişin kayıp halkasının bulunduğuna dair yeni bir yumurta folluğa henüz düştü. Evrimcilerin bu en taze yumurtasına göre kanatlı dinozor fosili kayıp halka olabilirmiş.



Sayın evrimciler! Bence asıl kayıp halka sizsiniz… Kayıp nesilsiniz… Bilimsel bağnazlığın doğurduğu kuru bir inattan başka sebebi ve dayanağı olmayan, bir teori sayılması bile epey düşük bir IQ gerektiren, Yaratıcı fikrini ortadan kaldırmaktan başka bir hedef gütmeyen bilimsel bir safsatanın peşinden gittiğiniz için gerçekten kaybedilmiş veya birilerince kurtarılmış(!) bir nesilsiniz.



Evrim teorisi karşıtlarının, teorik ve bilimsel anlamda çok az şey yapmalarına rağmen (çünkü fazla uğraşa gerek yok, Darwinizm zaten ölü doğmuştu!) Darwincilerin dramatik hüsranları devam ediyor. O “bulduk” dedikleri de sahtedir zaten. İster misiniz, şimdi de tavuk kanadını dinozor iskeletine Japonlamış olsunlar!



Süleyman S. Aras

Bu yazıyı paylaş:

3 yorum:

1- İsminizi (en azından bir rumuz) lütfen yazınız!
2- "Susma hakkı"nı kullanma. Susma! Hakkını kullan...
3- Senin sevdiğin kişi ve değerlere eleştirel yaklaşmış olabilirim. Bunun için hakaret ve küfür içerikli yoruma gerek yok, sen de eleştir.
4- Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmaz/yayınlanmaz.