18 Kasım 2008

Sahtekâr Deniz Baykal ve CHP’si

Menfaatperestlik insana neler yaptırıyor. En zavallı olanından ikiyüzlülük, riyakârlık ve sahtekârlık CHP ve başkanı Baykal’da diz boyu… Daha düne kadar başörtülü kadın ve kızların tüm özgürlüklerine despotvari sınırlamaları savunan CHP ve lideri her seçim öncesi olduğu gibi yaklaşan 2009 yerel seçimleri öncesi de bildik sahtekârlıklarını sergilemeye başladı.



“Kan kusup kızılcık şerbeti içmek” deyimi çok zor durumlarda yapılan fedakârlıkları, maksat hâsıl olana kadar katlanılan durumları anlatmak için en sık başvurulan deyimlerden biridir. Yukarıdaki fotoğraflardaki süreç de bu durumun tipik örneklerinden biridir. CHP ve liderinin büründüğü bukalemun postunun acı yansımalarıdır. Bırakın çarşaflı olanını, modern kıyafetler içinde başörtüsü takan kadınların varlığına dahi tahammül edemeyen Deniz Baykal ve CHP’si bugünlerde çarşaflı kadınlara parti rozeti takıyor.



Deniz Baykal ve partisi CHP’nin beslendiği geleneğin, sahte ideolojinin, faşizan düşüncenin sevimli maskeler kullanıp milleti oy deposu olarak gören dışavurumunun her seçim döneminde tekrarlanması midemi bulandırıyor. Biz halk olarak, kusma dürtülerimizi bu kadar tahrik eden bir partiyi ve onun ikiyüzlü ekibini hak etmiyoruz.



Belli ki -ne kadar zavallıca da olsa CHP bu zavallılıktan vazgeçmez- düne kadar Alevi vatandaşlarımızı asimile edip onları oy deposuna çevirenler şimdi gözlerini muhafazakârların oylarına dikmiş durumda… Bakalım, CHP’nin alışılmış fırıldak siyaseti bu seçimde işe yarayacak mı?



Süleyman S. Aras
Bu yazıyı paylaş:

4 yorum:

  1. >Kesinlikle haklısınız bu konu hakkında ben de şu yazıyı yazmıştımhttp://www.yazikolik.com/2008/11/chp-ve-siyaset.html

    YanıtlaSil
  2. >> Teşekkürler İlyas Kardeşim... Görünen köy kılavuz istemiyor. CHP'nin siyaseti ortada.

    YanıtlaSil
  3. >Milleti aptal mı sanıyorlar bilmem ki?

    YanıtlaSil
  4. >> Yaren, eğer öyle sanıyorlarsa fena halde yanılıyorlar. Gerçi her seçim öncesi böyle davranmaları seni haklı çıkarıyor: Evet, milleti aptal yerine koyuyorlar; ama yanılıyor ve seçim sonuçlarını görünce de yamuluyorlar...

    YanıtlaSil

1- İsminizi (en azından bir rumuz) lütfen yazınız!
2- "Susma hakkı"nı kullanma. Susma! Hakkını kullan...
3- Senin sevdiğin kişi ve değerlere eleştirel yaklaşmış olabilirim. Bunun için hakaret ve küfür içerikli yoruma gerek yok, sen de eleştir.
4- Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmaz/yayınlanmaz.