18 Eylül 2008

Ünlüler Soyununca Nasıl “Hayır” Oluyor?

      Bizim pornocu medyanın öve öve meşrulaştırmaya çalıştığı 'çıplaklaştırma hareketi' için dün önemli günlerden biriydi... Dün, insanları kandırma yolunda bir adım daha atıldı. Haberlere göre, Türkiye’nin, ahlaksızlığıyla meşhur ünlü kadınlarından birkaçı meme kanserine karşı yürütülecek çalışmalara destek vermek için çıplak olarak objektif karşısına geçtiler.



Sanırım meme kanseri mucizevî bir şekilde yok olmadı. Diyen olabilir ki: “çıplak hayır öyle hemen bir-iki günde etkisini göstermez.” Ben de derim ki: “ben kendimi bildim bileli ‘Hayır için soyundu’ haberlerinin ardı arkası kesilmedi; ama bu soyunmaların herhangi bir hayrını ne gören oldu ne duyan. Olan şu: İnsanlar göre göre, duya duya çıplaklığa alıştılar.”



Artık çoğu insan, çıplaklığın yadırganacak bir şey olmadığını düşünüyor. Zihin karışıklığı için Şeytanın askerleri tarafından icat edilen hayır için soyunma tapınıları, zakkumdan meyvelerini verdi. Dünyanın her yerinde aynı yalan altında, 'çıplaklaşma hareketi' yaygınlaştırılmaya çalışılıyor. Bu yapılırken de en alçak şekilde, bir parça da olsa kutsallığa referans veriliyor: Hayır için soyundu/soyundular. Yalanınız batsın. Yalanınızla batın.



Yarı çıplak defileler, nudist eylemler, sanat adı altında soyunmalar, düzeysizleşmeler, düşmüş ruhlu kadınların kendilerini kullandırmaktan çekinmemeleri… hepsi Şeytanın tarikatı tarafından organize edilen ve dünyayı kesinlikle daha yaşanır bir yer yapmayacak bu eylemlerin tek amacı, insanları yoldan çıkarmaktır.



Soyunmanın sonucunu “hayır” olarak lanse ederek insanların gözlerini böyle bağlıyorlar. Sonra bunu çağdaşlık yalanı ile makyajlayıp sunuyorlar. Kimi -sözüm ona- dindarlar bile (yani biz) bu çeşit bir hayra, 'hayran hayran' bakıyoruz. Ne enteresan!


 
Süleyman  S. Aras
      

Bu yazıyı paylaş:

4 yorum:

  1. >Çok sevdiğim bir hocam derdi ki: Oğlum, bu işi kamera önünde herkesin gözü önünde yapana sanatçı, genelevde yapana da fahişe diyorlar. Var gayrı ayrımı sen yap...Aynen böyle...

    YanıtlaSil
  2. >> Bu ifadeler her kullanıldığında bizim yüzümüz kızarmaktayken olayın failleri nasıl rahat olabiliyor? Anlamak, şaşırmamak, şaşakalmamak mümkün değil. Allah ıslah etsin. (amin)

    YanıtlaSil
  3. >farkındalık güzel bir erdem..

    YanıtlaSil
  4. >> Allah bu tür hayır(!) etkinliklerini düşmanlarımızın başına da vermesin.

    YanıtlaSil

1- İsminizi (en azından bir rumuz) lütfen yazınız!
2- "Susma hakkı"nı kullanma. Susma! Hakkını kullan...
3- Senin sevdiğin kişi ve değerlere eleştirel yaklaşmış olabilirim. Bunun için hakaret ve küfür içerikli yoruma gerek yok, sen de eleştir.
4- Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmaz/yayınlanmaz.